Dagens kattbild(er)

Dagens katter, Enzo har blivit stor ♥ och Ikoz visar hur man slappnar av ♥

Idag på lunchen gick jag ut en stund, det var varmt i solen men blåste. När jag satte nyckeln i dörren såg jag Silvia komma springandes från en bra bit härifrån. Jag blir så himla glad av den katten 🙂 Hon är så go. Casper har också varit här idag.

Ikväll har det regnat. Hoppas på fint och varmt väder i helgen, vill pyssla ute. Jag har målat i eftermiddag igen. Nu har jag bara två lager kvar på den andra sidan. Sedan är båda hyllorna klara för att sättas upp i växthuset, vilket min man får fixa 😉

Ryggen gör ont och jag har haft hemsk huvudvärk idag. Tur humöret är bättre.

Bloggen strular en del på grund av en uppdatering. Vi har löst det provisoriskt tills vi hittar en bättre lösning.

Armarna uppåt sträck, eller jag menar tassarna givetvis ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.