Vattkoppor

Hej på er 🙂

Igår morse före 6, åkte min man hemifrån för att ta tåget till Stockholm i jobbet.

Jag sov knappt en blund, var nog spänd att jag inte skulle komma upp i tid. Jag lämnade Viggo på skolan igår, vilket min man alltid brukar göra. Viggo var duktig och berättade för mig vad jag inte fick glömma att stoppa ner i hans väska 😉

Efter skolan hämtade jag honom direkt. Jag tog semester, hade på känn att jag skulle bli väldigt trött. Jag är van vid vissa rutiner och när dom ruckas blir det knas. På eftermiddagen var vi ute en stund, han hoppade studsmatta. Det var kallt som sjutton.

På kvällen igår när jag skulle gå och lägga mig, såg jag prickar på Viggos rygg. Jag förstod direkt att han hade fått vattkoppor ♥ Googlade efter bilder och symtom. Blev så klart orolig, jag ringde och väckte min man som hade somnat på hotellrummet.

Sedan lyckades jag inte komma till ro och fick minimalt med sömn i natt med. Viggo och jag åt frukost tillsammans. Efter det fick jag vila och han tittade på filmklipp. Himla tur att han lät mig göra det, annars har jag knappt orkat stå på benen idag.

Tack och lov har han sluppit hög feber och än så länge kliar det inte. Under dagen har prickarna ökat i antal och dom är på fler ställen på kroppen än igår kväll. Hoppas det får vara på den här nivån, att han slipper bli sämre. Min goa kille ♥

När pappa kom hem ikväll, hade Viggo redan somnat. Jag hann inte borsta tänderna på honom. Han gosade med Enzo och när jag sa att vi skulle gå och borsta sov han. Men han vaknade till senare och pratade med pappa, då fixade dom kvällsbestyren.

Enzo vill gärna vara nära Viggo, så himla gulligt ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *