Sötaste påskgubben

Hej på er 🙂

I morse vinkade jag hejdå till den här söta påskgubben när han skulle till skolan ♥

Jag har varit på kontoret för första gången på ett år. Det var fler än vanligt där, vi hade kakbuffé 😉 Jag är helt slut efter dagen med alla intryck och ljudnivån. Givetvis var det roligt att få träffa arbetskompisar, Ikoz självutnämnde gudmor till exempel.

Jag sov dåligt natten som var, hoppas och tror på bättre sömn i natt. Räknar med en lugnare dag imorgon på hemmakontoret, då kanske jag slipper huvudvärken.

Igår var jag in till optikern, dom mätte styrkan i mitt vänstra glas och tittade så det var slipat rätt. Allt såg ut som det skulle, därför ska jag på en ny undersökning på onsdag till veckan. Tack och lov att min optiker är där då, han har varit bortrest.

Försökte se pigg ut när jag hade kommit hem från jobbet 😉

Hoppas ni har haft en bra dag.

2 svar på ”Sötaste påskgubben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.