Gårdagen

Hej på er 🙂

Igår ville en kompis till Viggo att han skulle följa med honom hem efter skolan. Det hör verkligen inte till vanligheten att jag och min man äter middag på tumanhand 🙂 Min favoritpasta och ett glas rött. Maken drack dricka, ifall vi skulle hämta Viggo senare.

Killarna ville inte skiljas åt, så Viggo följde med kompisen och hans mamma för att handla. Sen skjutsade hon hem Viggo. Jag höll på att tappa hakan när jag fick höra att Viggo ville sova hos dom 😉 Viggo har aldrig sovit borta, han är hemkär som mig.

Just denna helg skulle hon upp och jobba idag lördag. Men självklart ska Viggo få sova där vid ett annat tillfälle, om han vill. Kan nästan sätta pengar på att den här mamman knappt skulle få en blund den natten, är så van vid att han ligger bredvid mig.

Vi hade en mysig fredag och Ikoz blev så himla glad när Viggo kom hem ♥

Onsdag, torsdag och fredag hoppade jag över att vila efter jobbet. Vilket har gjort mig extra trött. Jag har känt att jag vill göra något mer än bara ”jobba och sova”. Nu har jag inte lyckats göra så mycket, men det är en bedrift i sig att bara hålla mig vaken.

Tror det kommer bli betydligt lättare när det blir vår/sommar. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar efter att få plantera och pyssla med blommor 🙂 Så här såg det ut igår på morgonen. Gångvägen var inte skottad, Viggo fick åka snowracer till skolan.

Önskar er en fortsatt härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *