Snö och vårlängtan

Hej på er 🙂

Så här såg det ut när jag vaknade igår morse. Kvällen före vräkte snön ner.

Inomhus har vi vårlängtan, min man köpte en ampel med penséer när han var och handlade dagen före, enligt mitt önskemål. Men bakslag är vi vana vid 😉

Jag färgade håret igår kväll, det blev ganska sent så jag hann inte blogga. Gjorde första halvan av håret i lördags, delar det på två tillfällen för att det ska gå fortare. Sörjer att jag tappar så mycket hår. Gissar att det beror på hormoner, annars vet jag inte.

Idag var jag glad, lyckades prata i telefonen på jobbet ca 1 timme utan att hosta. Sedan när jag gick på lunch kom hostan och jag blev tvungen att ta Cocillana för att kunna fortsätta. Hoppas den ger sig snart och att jag får känna mig helt frisk.

Det var – 9 grader i morse, så dessa får vänta med att komma ut

Hoppas ni mår gott

2 svar på ”Snö och vårlängtan

  1. Jag talade med läkare då jag tyckte ag tappade mycket hår en period. Svaret jag fick var inte så uppmuntrande.
    Början på klimakteriet. Vilket kanske stämmer iom att man blir äldre o äldre. Men att få det sagt rätt ut…. Inte så roligt

    • Såg att jag har missat det här. Precis dom tankar jag har haft ett tag, för-klimakteriet. Har läst en del om det och pratat med min läkare, men han är inte så insatt på just det området.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.