Välkommen hem Enzo

Dagens katter, Enzo, Ikoz och Zack ♥

Välkommen hem våran underbara pälskling Enzo ♥ ♥ ♥

Igår kväll när Viggo hade lagt sig började han bli snuvig. Han kunde inte somna, utan behövde gå och snyta sig. I natt väckte han mig, då behövde han gå upp och snyta sig igen. Han vaknade förkyld med hosta i morse, riktigt tråkig tajming.

Jag hade förberett allt igår kväll, inför en dag på kontoret. Sedan hade Viggo så klart sett fram emot att få gå in och gosa med kattungarna, när vi hämtade Enzo.

Jag gick in ensam och var där ett bra tag. När det var dags att åka, kom Viggo och pappa till dörren och hjälpte mig med det vi skulle ha med oss hem och jag tog Enzo som var i kattburen. Det var inte det lättaste att få in honom i den.

Väl i bilen lugnade han ner sig och la sin haka på min hand. Här hemma har det gått bra. Som jag trodde gick Ikoz nyfiket fram och hälsade snällt. Medans Zack satt på avstånd och såg skeptisk ut, sedan gick han fram och fräste lite.

Under kvällen har Zack kaxat sig en del, medans Ikoz är världens snällaste. Det här kommer bli jättebra tror jag, vi behöver bara lite tid 🙂

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *