Shoppingtur

Hej på er 🙂

Igår var inte kroppen med mig.

Innan lunch mådde jag illa och hade ont i huvudet. Efter jobbet låg jag och vilade 2,5 timme. På eftermiddagen och kvällen fick jag jätteont i magen. Roligare fredag har jag definitivt haft. Är glad och tacksam att jag mått betydligt bättre idag.

Fick inga nya glas till brillorna igår som jag hade hoppats. Det hade varit skönt om jag hade fått hinna vänja mig vid dom under helgen. Men det är som det är.

Jag minns inte när jag var in på en affär senast, på grund av hög smittspridning. Det är min man som handlar mat. Det enda jag har gjort på år och dar är att gå till optikern. Därför har jag känt ett tag att jag måste ta mig iväg, när vi är friska.

Idag åkte vi en sväng till min favoritaffär, där köpte jag två engelska pelargoner, två penséer och ett litet grönt fat. Efter det åkte vi till Dollar och sedan Rusta. Vi köpte bland annat sängkläder, gardiner, handdukar, doftljus, lite inredning och hygienartiklar.

Väl hemma kände jag mig jättenöjd. På tiden att jag fick lite socialträning 😉 Till veckan ska vi åka till kontoret en dag, det är första gången på över ett år.

Snart är det dags att titta på mello, tjohoo.

Fina katter 🙂

Viggo älskar att titta på sköldpaddorna ♥

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *