Bloggpaus och kastrerad katt

Hej på er 🙂

Jag har inte kikat in här på två dagar. Orken har inte räckt till, motivationen har inte funnits och jag har massor av tankar. Huvudet bankar och nacken/ryggen värker.

Allt hemskt som händer i världen, har påverkat mig mer än jag skulle önska. Vilar efter jobbet och försöker samla kraft, till att vara glad för Viggos skull. Ett ljus i tunneln för mig är att jag ska till optikern på fredag, sedan blir det att vänta på nya glas.

Idag har min goa Zack varit till veterinären, nu är han kastrerad och vaccinerad. Han var vinglig när han kom hem, men helt klart bättre än väntat ♥ Han har inte kräkts. Han var vrålhungrig och åt med god aptit rätt snart. Sedan vilade han med mig i sängen.

För att pigga upp mig själv lite, färgade jag ögonbryn och fransar i måndags. Jag har ingen mascara på bilderna. Känner mig alltid fräschare när det är gjort. Var jag inte så otroligt petnoga (och nålrädd) skulle jag vilja tatuera bryn, då kunde dom bli fylligare.

Sånt där totalt oviktigt egentligen 😉 Men jag är i stort behov av en verklighetsflykt.

Lite bröst har väl ingen dött av, jag låg ner 😉

Trevlig kväll.

2 svar på ”Bloggpaus och kastrerad katt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.