Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Enzo så bedårande söt ♥

Jag tog en paus igår, huvudvärken och värken var riktigt jobbig.

Idag har det känts något bättre, värktabletterna har väl börjat göra sitt.

På fredag till veckan ska jag till optikern. Det blev kris med synen, jag har känt att jag ser dåligt ett tag. Men det gick fort på slutet. Jag har inte kunnat komma iväg så mycket tidigare, med tanke på att vi varit sjuk i omgångar. Skulle haft nya glas nyss.

Fick smått panik när hon jag pratade med, sa att hon skulle titta i tidsboken och att min optiker snart skulle på en resa i fyra veckor. Vet inte vad jag hade gjort då, med tanke på att mina ögon är dom krångligaste han varit med om under sina dryga 30 år.

Bilder av uppfödaren, redigerade av mig.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.