Dagens kattbild(er)

Dagens katt, min livsnjutare Ikoz i solskenet idag ♥

Igår hade jag fredagsdisco för mig själv 😉 Sen var jag trött och kröp ner i sängen.

Härligt med solsken idag. Jag fick hem mer jord, så jag har varit ute och fortsatt plantera om mina Mårbackor. Medans var Viggo och pappa i pulkabacken. Det hade varit roligt att följa med, men jag passade på att få undan när solen visade sig.

Bänken som jag köpte för att ha blommor på, den som Ikoz tog som sin. Jag sparade en bit som han kunde ligga på. Tills idag, då kom det två blommor till. Det kan hända att jag behöver flytta på dom, hjärtat mäktar inte med att ta en favoritplats för Ikoz 😉

”This is my spot!” Så går det när mamma fyller hela bänken med blommor.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.