VAB

Hej på er 🙂

I natt blev det inte mycket sömn, var nog bland den värsta stormen jag har varit med om. Det skallrade i rutorna och jag trodde nästan att sovrumsfönstret skulle komma in.

Den öppnade takfönstret i mitt växthus, så ikväll gick jag ut och stängde det. Passade på att testa min nya mobilkamera för första gången i mörker. Sååå roligt att se hur mycket bättre bilder jag kan ta nu, det var inget tokigt köp ändå 😉

Som vi misstänkte igår när Viggo helt plötsligt ville sova middag. Idag blev det VAB med en smått hängig kille. Han är lite snuvig, hostig och har förhöjd temp. Hoppas det vänder fort. Jag känner också av något, vill hålla mig/oss friska!

Ikväll har vi börjat titta på en ny serie och ätit popcorn.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.