Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Ikoz med världens vackraste ögon ♥

Igår efter jobbet var jag så trött, att jag blev kvar i sängen i ca tre timmar. Första veckan efter ledighet och sedan jag gick upp i arbetstid är avklarad. När jag hade vaknat till liv igår em/kväll gjorde jag något som gav mig energi. Jag sjöng och dansade 🙂

Viggo och pappa gick upp och spelade, jag hade vardagsrummet för mig själv. Att få utlopp för min kreativa sida och uttrycka mig genom sång och dans, gör otroligt mycket för mitt välmående. Jag hade roligt och fick energi 😉

Viggo älskar när jag dansar och hakar gärna på. När dom kom ner, dansade han en stund med mig och berömde mig jättemycket för min sång. En riktigt bra fredagskväll.

Idag har vi hjälpts åt att städa nedervåningen och jag har tvättat. Annars har det varit en lugn dag, vilket var välbehövligt.

Bilderna på Ikoz är med min nya mobil.

Hoppas ni har en härlig helg.

God natt när det är dags

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.