Tredje advent

Hej på er 🙂

Det blev en liten bloggpaus för mig i helgen.

I fredags kväll började jag sjunga, det var länge sedan. Rösten kändes klarare och jag fick hopp och ville inte sluta. Igår var jag mer sliten i rösten, men det var det värt 😉 Att prata mycket i jobbet och att ha kronisk hosta förstör en hel del.

Viggo följde med pappa ner på stan igår. Det gick en kort stund, så ringde dom. Då strulade bilen, min man hade fått hjälp av en kille att knuffa den till en parkering. Dom uträttade sina ärenden och när dom kom tillbaka till bilen startade den direkt.

På kvällen färgade jag mitt hår. Hälften av det, delar upp det på två för det tar sådan lång tid. Det känns i ryggen idag. Viggo fick en innebandyklubba igår. Han och jag har varit ute i eftermiddag, han visade mig att han kan lobba. Sedan tog vi en liten promenad vi två 🙂 Hem kom vi till en jättegod middag.

Hoppas ni har haft en fin tredje advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.