Dagens kattbild(er)

Dagens katter, Ikoz och Zack trivs fint ihop ♥

Idag har jag haft semester, det är jag glad för 😉 Även om gårdagen var riktigt trevlig så har jag varit trött idag. Den klassiska ”utmattnings-baksmällan” fast inte på värsta viset. Ni vet väl vid det här laget att det inte har med alkohol att göra, men skriver det ändå.

Vi har varit på promenad i skogen i em/kväll, det var skönt. Eftersom vi har varit sjuka en del var det länge sedan vi gick dit tillsammans. Det var första gången i år som jag hade täckbyxor på mig och täckjacka, ändå var det kyligt. Min näsa blev kall.

Hem kom vi nöjda och Viggo har åkt stjärtlapp utför våran slänt på frosten. Givetvis har vi fikat tårta alla tre 🙂 Tror mamma/mormor i himlen blev glad att Viggo älskar tårtan jag gjorde, eftersom det var hon som introducerade den för mig ♥

Ett tag senare när jag gick in i tvättstugan såg det ut så här 🙂

God natt och var rädda om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.