Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack myste under filten med mig ♥

Idag har jag inte varit lika trött, natten var lugnare. Om man bortser från att jag har hosta mest av alla. Nätterna kan vara dryga för mig, fast jag känner mig frisk annars.

Vi fick veta igår att Viggos klasskompis måste ha satt i halsen, för någon magsjuka hade han inte som det verkade. Skönt att höra och det var något jag hade sagt själv också. Det bidrog till att jag kunde slappna av mer under natten + att jag var så trött.

Vi har haft en rolig kväll, vi har spelat ”Fia med knuff”. Det tog sin lilla tid, vet inte hur många gånger vi knuffade ut varandra 😉 Jag vann, Viggo kom tvåa och pappa blev sist. När Viggo skulle sova hostade han mycket igen. Hoppas det ger sig snart.

Zack gillar den nya korgen, han har legat i den flera gånger 🙂

Hoppas ni har haft en mysig fredag.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.