Viggo har tappat sin första tand

Hej på er 🙂

I natt har jag sovit dåligt. Det brukar kunna bli så när det går magsjuka. Inte den bästa tajmingen att Viggo gjort konstiga ljud under natten 😉 I morse när han vaknade var han dunder förkyld (igen) Därav ljuden. Han har haft en hemsk rethosta hela dagen.

Jag tycker synd om honom. Ikväll när han skulle sova hostade han konstant. Det blev såklart VAB idag, nästan så jag undrar om det redan är ”vabruari”. Men det är som det är, inte mycket att göra åt. Hoppas jag klarar mig, tycker det räcker nu.

Ikväll när han satt och åt kvällsfika kom han till mig och sa ”Mamma jag tappade tanden” 😀 Det var hans första tand, det var verkligen efterlängtat. Han var otroligt stolt och glad. Vi får se om tandfen kommer i natt och byter tanden mot guldpengar ♥

Munsår och lös tand ♥

Hoppas ni håller er friska och pigga.

2 svar på ”Viggo har tappat sin första tand

  1. Roligt att tappa första tanden, det är stort! 🙂 Tråkigt att han är sjuk igen men det är dessa tider nu med många sjuka verkar det som. Hoppas ni får en mysig helg trots sjukdom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.