Dagens kattbild

Dagens katt, Zack min vackra ”smoke” ♥

Att vara hemma och vabba har gjort att det börjat klia i fingrarna, jag är liiite sugen på att tjuvstarta och ta fram ljusstakar. Skyller på alla mysiga bilder på Instagram 😉

Jag brukar göra adventsfint till jag fyller år. Har varit ganska noga med att ljusstakar inte ska tändas långt innan första advent. Jag bad min man att han skulle ta fram jul-kartongerna från våran iskalla vind, men han glömde visst bort det.

Det är krypa som gäller där och på grund av en massa isolering, gör att han alltid vill fixa det innan han ska duscha. Jag avstår med tanke på mina känsliga luftvägar. Men än är det ingen brådska, jag är bara pysselsugen 🙂

Viggo har ritat idag, Zack la sig i hans block.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.