Mini makeover

Hej på er 🙂

Första natten utan Cocillana och jag sov ok. Jag hade tänkt sova ut i morse. Men då började jag hosta, så det blev mer vila. Viggo har inte varit pigg idag, han har gnällt över att han har ont magen. Hoppas det vänder fort för hela familjen ♥

Jag har glömt att visa hur det blev på toa efter min mini makeover. Både skåp och spegel hade blivit nötta. Jag skulle aldrig ha valt svart själv, därför var grönt mitt självklara val. Golvet är svart så det fick bli några mindre detaljer i svart.

Igår gjorde min man pizza på grillen, gott. Det fanns kvar till lunch idag. Vi myser här hemma så gott det går. Nu blir det popcorn och titta på en serie tillsammans.

Vi är nöjda och jag älskar färgen 🙂

Förebilden sist

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.