Dagens kattbild

Dagens katt, Zack min goa vackra katt ♥

Tycker den här bilden på honom blev så himla fin, jag älskar hans ögon.

Idag har min man hämtat ut ett paket med skor. Ett par till Viggo och två par till mig. Jag beställde lika som jag har haft i många år, favoriter som nötts ut.

Ikoz har godkänt dom, genom att bita på både Viggos och mina skor. När min man köpte nya skor senast, bet Ikoz sönder dom bak i hälen direkt. Vet inte om han tycker att nytt luktar gott 😉 Han biter på allt från möbler till mina väskor.

Ikväll är det lika som dom senaste kvällarna, jag hostar ännu mer. Till natten tar jag Cocillana, men det hjälper knappt. Jag ligger vaken i timmar, innan jag lyckas somna. Måtte det ge sig snart, det tar så mycket på krafterna.

Det ser ut som Ikoz tänker ”Dom här skorna passar mig purrfekt” 🙂

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.