Hösttavla

Hej på er 🙂

Igår hade jag för ont i huvudet för att prioritera bloggen. Jag har blivit snällare mot mig själv sådär, det är lättare att släppa saker och sänka kraven 🙂

Bilder från här om dagen när Viggo pysslade med löven vi plockade in. Igår fick jag ett paket med lite smink och hårfärg. Viggo blev ganska besviken när han kom hem från skolan och trodde att munken gick att äta 😉 Så var det bara ögonskugga.

Jag köpte bland annat en ny foundation i alldeles för ljus färg. Tanken var att använda den på en Halloweenfest vi är bjudna till. Men nu vet jag inte hur det blir för våran del med den festen, min mans morfars begravning är dagen före.

Inget är så klart viktigare än begravningen. Men det är ytterst sällan vi går på fest och planerar in något långt i förväg. Till och med min man har köpt kostym, för en slant som han sällan ens lägger på snygga kläder. Men vi tar det när den dagen kommer.

Jag har inte mått något vidare idag heller. Känt mig spyfärdig, fy sjutton för stökiga hormoner. Himla tur att det är fredag imorgon, det ska bli så skönt med helg 🙂

Viggos konstverk ♥ och ovan munken som inte gick att äta

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *