Sorg och saknad

Igår fick min man ett jobbigt telefonsamtal från sin mamma.

Hans morfar hade fallit ihop hemma och åkt ambulans till sjukhuset. Han hade klivit upp som vanligt på morgonen. Rakat sig och duschat för att gå på dans med sin sambo. Dom skulle bara äta innan dom åkte, det var då det hände.

Svärmor och hennes sambo åkte hit från grannstaden så fort dom kunde. När dom nästan var framme vid sjukhuset ringde morfars sambo och berättade att han levde, men inte skulle klara sig. Dom hann dit och säga hejdå, innan han somnade in.

Morfar var pigg, han var och dansade förra helgen och dom skulle iväg och dansa igår igen. Han var ung i sinnet och levde fullt ut hela vägen. Det kom som en chock, men jag tänker att änglarna gjorde säkert så för morfars skull. Han fick ha sin livsglädje kvar ♥

Mot kvällen igår kom svärmor och hennes sambo hit, efter dom var klara på sjukhuset. Jag grät större delen av dagen igår och jag har gråtit några gånger idag med. Morfar betydde väldigt mycket även för mig och har lämnat ett stort tomrum efter sig ♥

Vi har varit ute en del i trädgården idag. Det var välbehövligt med friskluft och jag ville ha händerna i jord. Jag planterade om några Mårbackor och tog in dom.

Hoppas ni har en fin helg.

2 svar på ”Sorg och saknad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.