Viggo sjuk

Hej på er 🙂

När Viggo vaknade i morse hörde vi direkt att han hade blivit förkyld. Han har varit hemma och vilat idag. Än så länge har han ingen feber, det känns skönt. Han var mer trött och känslig igår kväll, så det var väl på gång i kroppen.

Vi har haft en väldigt lugn dag, nästan så det började krypa i benen på mig mot kvällen. Tidigare idag ringde jag min farmor, vi pratade tills Viggo ville ha min uppmärksamhet. Jag hoppas jag/vi kan träffa henne snart, det var över 1 år sedan ♥

Jag skulle skriva igår, men fick så ont i magen på kvällen att det inte blev av. Jag hade klivit upp på natten och tagit Cocillana för hostan, det gillar inte min mage. Kroppen kan stöka och ha sig, annars känner jag mig helt ok 😉

Så fina färger på våran framsida nu ♥

Hoppas ni mår bra och håller er friska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.