Dagens kattbild(er)

Dagens katt, goaste Ikoz på favoritplatsen ♥

Idag hoppade och skuttade jag här hemma 😉 Efter att min man hade satt tillbaka lådfronten på skåpet på toa nere, som jag har målat. Jag har lite småfix kvar, men det kommer bli fint. Jag älskar att få vara kreativ, det ger mig energi.

När Viggo och jag hade ätit middag knackade det på dörren. En av granntjejerna kom över och dom lekte ett tag. Vid 18-tiden följde vi med henne hem. Hon går hit själv, men vill gärna ha sällskap hem 🙂 Jag har inget emot en nypa friskluft.

På vägen tillbaka stannade vi och gosade med Silvia. Det var ett tag sedan vi träffade henne. Det märktes att hon var lika glad åt att se oss, som vi var att se henne ♥

För en stund sedan hörde jag en duns, då hoppade hon upp på mitt bord på altanen och tittade in genom fönstret. Jag är ensam vaken, så först hajade jag till. När jag såg henne öppnade jag dörren och pratade. Hoppas hon har gått hem nu, i regnvädret.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.