Dagens kattbild(er)

Dagens katter, det finaste man har lägger sig på och under bordet ♥

Vad dom kan jäsa och mysa våra fina killar 🙂 Tänk om vi människor också kunde (få) slappna av mer. Alla är inte gjorda för att passa in i samma ”form”, i det stressade samhället vi har. Jag kan tänka mycket på det och hoppas innerligt på en förändring.

Det här skulle kunna bli en lång historia, men jag stannar där. Jag ska snart göra kväll så jag orkar med morgondagen. Hade på känn att jag skulle få mens idag, med tanke på hur hemsk huvudvärken varit i någon dag. Fy sjutton hur jag har mått idag.

Tur att sinnet är så mycket lättare, än vad kroppen ställer till med 😉

Annars har jag tänkt på förändring, det har länge kliat i fingrarna på mig. Jag vill måla något, men vad, vart. Så idag har jag zoomat in mig på grön färg till köket.

Egentligen vill jag tapetsera. Men den uppgiften är det någon annan som utför och den personen är inte hälften så taggad på renovering som mig. Men måla kan jag, även om ryggen har sina egna åsikter, så tycker jag att det är roligt att måla 🙂

Vi får väl se. Dom senaste månaderna har jag funderat på att måla allt från tvättstugan, till det vi numer kallar för hemma-kontoret och nyligen landade tankarna på köket. Får nog övertala han jag är gift med, om att vi ska besöka en färgaffär i alla fall.

Skönaste stilen ♥ Så kär i mina kattpojkar, tacksam för allt dom ger mig ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *