Min ros

Hej på er 🙂

Idag har det varit lite varmare i luften.

Viggo har hjälpt pappa klippa gräsmattan på baksidan, han har börjat få in tekniken riktigt bra. Men precis som sin mor har han höga krav på sig själv och blev på sämre humör när pappa klippte på ”svårare” ställen. Viggo gick iväg från våran gård.

Kort efter gick jag till honom, han satt på gräsmattan utanför. Jag frågade varför han var ledsen, han tyckte inte att han var duktig ♥ Det blev en stunds peptalk. Senare var han rätt nöjd och kunde berömma sig själv. Det är trotts allt en 6-åring vi pratar om ♥

Under dagen kom den där hemska huvudvärken för mig. Jag tog tabletter men dom hjälpte knappt. Jag har suttit både med ”nack-massagen” och legat på spikmattan och spikkudden. Förutom det har vi haft en fin och rätt lugn dag.

Rosen på baksidan har börjat slå ut, den är så fin. Går inte så jättebra med den där rosen, får max två blommor. Förra året kom det också en knopp, men den åt skatan upp. Det är tacken för att jag ger dom vatten och mat 😉 Men jag älskar dom ändå.

Edit: Ok, jag är trött nu. Skatan åt inte upp rosknoppen, skatan bet av den.

Hoppas ni har haft/har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.