Lek, paj och Mårbackor

Hej på er 🙂

Lite bilder från gårdagen ♥

Viggo och hans kompis när vi var i lekparken. Den goda äppelpajen gjorda på äpplen som Viggo fick av en kompis i torsdags och så klart vaniljsås. Några av mina Mårbackor, när jag var i gång med att plantera om dom i krukor för att kunna ta in dom.

Idag har jag varit ute och planterat om någon Mårbacka till och gosat med Silvia. Viggo har blivit lite snuvig, så han har tagit det lugnt. Det var väl ganska väntat efter skolstart, med både nya och gamla vänner. Jag hoppas han blir kry fort och att vi klarar oss.

Vi har haft en lugn och skön söndag. Tittat på lite film med Viggo ♥

Som min man säger, jag äter sås med paj 😉 Rosen fick jag av Viggo ♥

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.