Varmt och skönt

Hej på er 🙂

Idag har solen äntligen visat sig, det har varit varmt och skönt 🙂

I förmiddags såg jag att Silvia satt bredvid vårat växthus och tittade ut mot fotbollsplanen. Jag tog med mig mitt kaffe och gick ut. När jag satte nyckeln i dörren sprang hon mot mig. Underbart att känna sig så efterlängtad, min fina katt-vän ♥

Vi har varit ute och njutit av vädret. Viggo har hjälpt pappa att klippa gräset på baksidan. Viggo och jag gick över till några grannar och pratade med dom en stund.

Sedan följde han med sin kompis (Silvias lill-mamma) ner till en lekpark på stan, dom tog cyklarna tillsammans med hennes pappa. Senare åt dom middag här. Jag älskar dessa dagar, då vädret lyfter humöret sådär extra mycket. Hoppas på fler 😉

På kvällen när vi skulle avrunda då kom en annan kompis över en kort stund.

 

Hoppas ni har haft en fin helg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.