Vaccin dos två

Hej på er 🙂

Idag har jag fått vaccindos nummer två. Armen känns ungefär som bly och jag har svårt att lyfta den. Jag är spänd hela vägen upp i nacken, lika som förra gången. Hoppas det inte blir mer än så, det har gått över 7 timmar sedan jag var iväg.

Min man har fyllt upp med grus där växthuset ska stå och grävt bort lite framför. Jag har en ganska tydlig bild av hur jag vill att allt ska se ut när det är klart 🙂 Imorgon tror jag inte han kommer fixa något ute, det verkar som det ska regna hela dagen.

Ibland brukar jag tänka på att vi inte har en stor trädgård, vi bor inte i en egen villa. Men vårat hem och allt vi har skapat här, betyder otroligt mycket för mig. Visst kan jag drömma om ett stort växthus med bord och stolar och massor av blommor och plats.

Sedan pandemin och hemmajobb vore det väl inte fel med ett till rum. Men det funkar för min man att sitta och jobba i våran matsal. Jag är nöjd med det vi har, jag behöver inte mer. Hemma är där jag känner harmoni ♥ ♥ ♥ Tacksam ♥

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.