Mer rosor

Hej på er 🙂

Jag har sovit riktigt dåligt i några nätter nu.

Trodde jag skulle somna snabbt igår, var så trött. Men efter en stund började det krypa i kroppen, då la jag mig på spikmattan/spikkudden. Kikade ut genom fönstret nyss och såg den starkt lysande månen. Det är fullmåne 24/7 om det kanske bidrar.

I natt var första natten på väldigt länge som jag fick ta Cocillana för hostan. Hoppas det var en engångsföreteelse. Jag blir så glad när jag är hostfri i längre perioder.

När pappa skulle ut och springa idag ville Viggo följa med, han tog cykeln och dom var borta länge. Väl hemma igen verkade Viggo ganska tom på energi, han la sig på golvet. Dom gjorde nästan en mil. Vi fyllde på med mat i magen, så blev han pigg igen 🙂

På eftermiddagen och kvällen har Viggo lekt med kompisar. Det var vattenlek och en massa skratt. Jag blir lycklig av att höra dom skratta och busa ♥ Emellanåt värmde dom sig med filtar, sedan fortsatte dom. Själv hade jag fleecejacka på mig 😉

Andra bilden är på rosorna vi planterade i år. Ser fram emot när dom slår ut riktigt.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.