Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Ikoz tyckte att picknickkorgen jag beställt passar honom perfekt ♥

Jag fick självklart bra hjälp, först kunde jag inte öppna paketet för båda två la sig ovanpå det. Sedan hoppade Zack i kartongen fast jag inte hade hunnit plocka ur allt. När picknickkorgen packades upp blev Ikoz lyckligast av oss alla 😉

Alltid lika roligt med kartonger och lådor av alla dess slag. Själv är jag glad åt innehållet. Beställde lite smått och gott. Nu kan vi ge oss iväg ut och mysa med gotta i korgen.

Första juli och från och med idag har jag gått upp i arbetstid, jag har jobbat en timme längre. Det tar nog ett tag att vänja mig. Kroppen är van vid vila då jag tidigare har slutat, men det gick ok ändå tycker jag. Jag är trött, så det fick bli en lugn em/kväll.

Imorgon är det fredag igen, det ska bli riktigt skönt med helg.

Dom där två, så roliga ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.