Inskolningssamtal

Hej på er 🙂

Idag har vi varit och träffat Viggos nya fröken och tjejen som jobbar på fritids där han ska gå. Det var nog en hel del pirr i Viggos mage, han var ovanligt tyst. Men vi vet att han ser fram emot att börja i förskoleklass till hösten, han är förväntansfull ♥

Jag har mått illa och haft huvudvärk idag med, men det är tack och lov bättre än igår. Min man vaccinerade sig igår och har känt sig trött och inte på topp. Han fick nog ungefär lika reaktion som mig. Han tog det lugnt i soffan en stund på eftermiddagen.

Medans var Viggo och jag ute. Han har lekt och jag har mest bara varit. Nu ska jag ta en dusch, sedan myser vi ner oss i soffan framför en serie med popcorn 🙂

Jag älskar bägarranka, så fin blomma. Pionen är mammas, den underbara doftpionen ♥

Fortsatt trevlig kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.