Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Ikoz min underbara goa livsnjutare ♥

Han älskar att sitta där på stenplattorna och njuta i solen. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser hur nöjd han är 🙂 Han är ute tills han känner sig nöjd, då går han självmant till altandörren så vi kan släppa in honom. Om den är stängd alltså, vilket den var idag.

Zack var också ute ett tag. Men då behöver jag ha koll och vara med honom hela tiden. Efter en stund fick han gå in, därför stängde vi dörren.

Idag har vi städat nedervåningen tillsammans. Äntligen doftar det gott av Ajax och Såpa, det var ett litet tag sedan 😉 Vi båda har blivit bättre på att släppa på dom egna kraven och prioritera annat, som att det är fint väder så vi är ute och barnen leker.

Viggo har knatat runt mellan husen ikväll och lekt med tre kompisar. Min kropp fylldes av ett glädje när jag såg dom, fyra härliga barn som hade roligt tillsammans. Min man och jag satt på altanen och myste och emellanåt kom barnen hit ♥

Hoppas ni har haft en fin helg.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.