Ny kaffebryggare

Hej på er 🙂

I måndags gick våran rosa kaffebryggare sönder. En måndag, efter en helg när jag hade varit uppe sent, eller ska jag säga tidigt 😉 Fick morgonkoppen i alla fall. Efter lunch kom vi på att vi har en reserv-kaffebryggare i förrådet så den fick komma in.

När det var dags att leta en ny kaffebryggare var jag inte svårövertalad när en Moccamaster kom på tal. Vi har tittat på den i rosa förut. Jag har inte velat ha den, gillar egentligen inte det svarta. Men denna i grönt gillar jag och vi har provat många nu.

I eftermiddag kom en nyinflyttad kompis till Viggo hit. Hon var på väg hem från förskolan och såg att vi var ute. Ca en timme efter kom den andra granntjejen.

Viggo hade börjat bli trött och kände sig inte i form för att leka. Jag frågade honom om han ville att dom skulle gå hem, men det var ok att dom var kvar. Så dom var här hos oss, fast han inte ville leka. Vet inte hur många gånger jag har hört mitt namn ikväll.

Barn har ju en förmåga att dras hit och till mig ♥ Senare kom en lite äldre tjej som bor i området och hennes kompis. Dom hade varit på skolavslutning och hon ville visa mig sina nya kläder och solbrillor. Hon fyller 9 år nästa gång och Viggo har ett gott öga till henne, vilket hon vet om. När dom gick härifrån sa hon glatt ”Hej då Viggo”.

En bra kväll.

Hoppas ni har det gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.