Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack, hur fin kan man vara ♥

Den här lilla busen smet ut när jag skulle ha förmiddagsrast, snabbare får man leta 😉

Ikväll har Viggo varit på fotbollsträning för första gången och troligtvis sista. Vi åkte tillsammans med hans kompis och mamma (min vän) Både jag och min man var rätt säkra på att fotboll inte är något för Viggo och nu är det bekräftat.

Vi är stolta över honom att han vågade prova. Han var med en stund, men kom springandes till mig och grät. Han ville inte vara med mer utan ville hem och leka. Kompisen sprang lite som han ville, han var med och så kom han till oss 🙂

Jag försökte peppa Viggo att han skulle prova, för dom gjorde lite olika saker. Sedan fick han själv välja och då ville han sitta kvar med mig. Kompisen åker säkert dit igen, han började redan förra året. Men Viggo vill nog hellre vara hemma och leka ♥

Vackra Zack växer och blir ståtlig ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.