Viggos 6-års dag

Hej på er 🙂

Idag fyller våran älskade goa kille 6 år ♥ ♥ ♥

Morgonen började med paketöppning i sängen ca 6,30. Jag fick dra mig i sängen ett tag till, var sliten efter en lång em/kväll i trädgården. Sedan hade jag en del att fixa med. Jag gick fortfarande runt i natt-tröjan när hans kompis/granne kom hit en stund.

När Viggo hade ätit lunch kom brorsan till tjejerna som Viggo går på förskolan med. Killarna fikade munkar på altanen 🙂 En timme senare kom Viggos farfar, hans fru och deras hund. Då provade Viggo att åka skateboard som han fick av dom, på sitt eget vis.

Senare kom Viggos farmor och hennes sambo. Viggo lekte med några grannbarn men satte sig för att äta tårta, han hade tid med någon tugga i alla fall 😉

Ikväll åt vi middag ute i det härliga vädret. Efter det kom Viggos kompis hit igen som var här i morse, dom lekte till 19,30. Viggo gick in och badade, sedan somnade han ovaggat. Nöjd efter en riktigt bra dag som innehållit spontan lek och trevliga besök.

 

Hoppas ni har haft en fin lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.