Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Ikoz undrade i morse varför han inte fick någon mat ♥

Han har varit fastande sedan igår kväll. I natt vaknade jag av att han kräktes, tror inte hans mage gillade att vara så pass tom. Idag när jag jobbade hoppade han upp i mitt knä flera gånger, han kände på sig att något var på gång.

Ikoz blev sövd och dom har dragit en tand. Tyvärr kunde dom inte röntga honom som det var tänkt, röntgenmaskinen var trasig. Han ska äta penicillin och om tre månader blir det återbesök. Jag hoppas han får må helt bra snabbt.

När han kom hem dreglade han, vinglade och ögonen såg konstiga ut. Han luktade inte som vanligt så Zack reste rygg och fräste. Ikväll ligger dom tillsammans på övervåningen, det känns som Zack vill ha lite koll så att Ikoz är ok.

Ikoz har gått på lådan en gång och han har ätit lite. Imorgon mår han säkert bättre ♥

Bilder före och efter veterinärbesöket ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.