Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack la tassarna på min dator och mobil igår ♥

Jag hade tidsinställt ett inlägg med denna bild, men ibland fungerar inte tekniken.

Kom på efter jag hade skrivit igår, Viggo sa att han skulle gå till en granne och titta på deras kanin. En stund senare kom dom hit, han ville visa sin kattunge. Dom hade förväntat sig en liten plutt och fick se stora Zack. Men han är faktiskt under 1 år 😉

Idag har jag varit sliten och haft en ”utmattningsbaksmälla”. Det var en lång och intensiv dag igår med alla barn. Roligt, men det blev för mycket för mig som även är HSP.

Jag orkade inte duscha igår kväll, tänkte göra det efter frukosten idag. Trött som jag var drog det ut på tiden och när jag var på väg kom Viggo hit med en kompis. Då duschade jag ändå. Medans jag var i duschen hände det en grej, sedan dök humöret ännu mer.

Svårt att ladda om ibland, speciellt när man känner sig slut. Nu önskar jag mig en god natts sömn och en bättre dag imorgon 🙂

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.