Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Ikoz och jag har varit till veterinären idag ♥

Jag kände att vi behövde kolla upp hans tänder. Veterinären är inte helt säker på om det är FORL, därför ska Ikoz röntgas. Hoppas inte, både Aramis och Zim hade det. Vi ska tillbaka nästa fredag. Då blir det röntgen, sövas och troligtvis dra två tänder.

Ikoz var så rädd att han skakade och borrade in sitt ansikte i min mage. Hjärtat lät bra och tänderna var i alla fall inte på värsta viset, det var skönt att höra. Jag hoppas allt kommer gå smidigt och att han slipper mer problem med tänderna.

Idag har vi haft härligt väder. Jag fortsatte fixa i trädgården, Viggo var ute med mig. Sedan kom hans kompis och dom cyklade runt här och så hoppade dom studsmatta. Jag och min man satt på altanen till efter 20, mysigt att äntligen få lite värme och sol.

När vi kom hem från veterinären kunde Ikoz slappna av ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.