Krokusar

Hej på er 🙂

Vackra krokusar, med hopp om (riktig) vår ♥

Jag ska nog köpa fler och plantera till hösten. Förra året när vi tog bort vårat syrenträd som hade strukit med, fick jag ta upp alla lökar och plantera om dom. I efterhand insåg jag att jag skulle ha lagt dit stenarna först 😉 Ibland går det lite för fort.

Med fler blommor i samma land, kommer det säkert se bättre ut. Det är så härligt på vårkanten när dom kikar fram och i det här fallet gillar jag att ha flera färger.

I eftermiddag har Viggo varit ute och cyklat med en av granntjejerna. Dom hade bestämt på förskolan att dom skulle leka 🙂 Min man åkte en snabb sväng till en ”tom” färgaffär och tog hem färgkartor till mig. Jag behöver få vara kreativ 😉

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.