Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack tog över på hemmakontoret när jag reste mig en sväng ♥

Viggo har varit hemma från förskolan två dagar. Han är lite hostig, mest på kvällen och morgonen. Annars är det full fart på honom. Ungefär som förra gången.

Igår kväll när jag skulle försöka sova höll jag på att få panik på det rosslande ljudet från hans andning. Men när jag fick honom att vända på sig blev det bättre.

Idag har vi varit ute en stund på baksidan. Det var iskallt när solen inte var framme. Ge mig värme. Jag har planterat fler fröer, det jag för-sår i år är en chansning och första gången. Vore roligt om jag lyckas med något. Jag läser inte på så noga, bara kör 😉

Jag lyfte Zack till den andra stolen, där somnade han sött ♥

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.