Glad Påsk!

Hej på er 🙂

Så här söt var våran påskgubbe när han gick till förskolan i morse ♥

Medans jag väntade på att Viggo skulle komma hem, var Zack och jag ute. Helt plötsligt dök grannens katt Casper upp under vårat plank. Han är som en bonus-katt för oss, dom nosade snällt på varandra. Det var inte första gången dom sågs.

När Viggo kommit hem inleddes den obligatoriska jakten på ägg, som påskharen hade gömt. Det fanns ett i varje rum (förutom hall, toaletter och tvättstuga) Viggo uppskattar den traditionen. Det slank ner en del godis magen, fast det bara är skärtorsdag 😉

Ikväll har han lekt med granntjejen från förskolan, dom har cyklat runt här utanför. Dom leker bra tillsammans. Vet inte hur många gånger dom bus-plingade på dörren. Ibland smyger vi och öppnar innan dom hinner ringa på, då skrattar dom gott.

Viggo somnade ovaggad ikväll och vi har ätit popcorn och tittar på en serie ♥

Första ägget hittade han bakom TV:n och ett låg på golvet mellan v-rum och matsalen

Det största hade påskharen lagt i en av Viggos förvaringslådor

Det fanns ett ägg på pappas sängbord

Sista ägget hittade han på hemmakontoret.

Hoppas ni har det gott ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.