Tankar…

Hej på er 🙂

Försöker få till ett ”vanligt” inlägg för omväxlings skull 😉

Den 17 februari började jag jobba efter lång sjukskrivning (deltid). Dagsformen varierar och jag blir trött. Från och med imorgon ska jag utbildas mer, för att ta mig vidare. Det har hänt en hel del medans jag har varit borta, en utmaning för en trött hjärna.

Jag hoppas och tror det kommer gå bra. Försöker vara positiv och ta det lugnt. En dag i taget och dagarna delar jag upp i delmål. Fram till rasten, efter rasten till lunch osv.

Under den här relativt korta tiden har det hänt mycket. Min farmor åkte ambulans till sjukhuset och blev inlagd en vecka. Hon betyder otroligt mycket för mig och jag har varit orolig. Hon är hemma sedan en tid tillbaka och har för första gången i sitt 96-åriga liv hemtjänst. Än kan hon inte gå utan stöd och vågar inte försöka när hon är ensam.

Sedan fick jag veta att min vän från gymnasiet hade lämnat denna värld. Det har varit riktigt tufft, många känslor som bubblat upp till ytan. Om hon bara hade fått rätt hjälp. Jag hör så många som mår dåligt. Tragiskt hur det har blivit, vi pressas hårt.

Mitt i allt är jag extra tacksam för min lilla underbara familj. Glad att våren är på gång. Längtar efter vårtecken som när blommorna börjar titta fram i landen. Den här tiden på året får jag ofta lust att göra om/vara kreativ. Måla något kanske, vi får se ♥

Var rädda om er och varandra. Några vänliga ord kan räcka långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *