Dagens kattbild(er)

Dagens katt, vackraste Ikoz satt så fint ♥

Viggo var förväntansfull i morse när han skulle till förskolan 🙂 Han hade ropat ett glatt hej till fröken direkt han kom innanför dörren. Sedan hade han så bråttom in till sina kompisar att han knappt hann säga hejdå till pappa och så sprang han förbi fröken.

När han var på väg hem med pappa gick jag ut och mötte honom. Han sken upp som en sol, utropade ”Mamma” och cyklade jättefort mot mig. Förut mötte jag honom varje dag, lite som betyder så mycket. Ska göra det oftare. Min goa fina kille ♥

Han har haft en bra dag. Men det var nog ovant med full fart, ikväll somnade han tidigt. Vi har tittat på en serie vi följer, jag har ätit popcorn och på slutet gråtit. Ibland önskar jag nästan att jag hade en ”off” knapp, i alla fall när det inte är ”på riktigt”.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

God natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.