Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack våran lilla ”smoke”. Han är så vacker ♥

Gårdagen rann iväg, vi hade en del att göra. På kvällen när jag kom på att jag inte hade bloggat, var jag redan på väg att lägga mig.

Vi åkte en sväng till kontoret i grannstaden, p.g.a. att jag hade teknikstrul i fredags. Så nu är det fixat. När vi ändå var i krokarna handlade vi blommor på en handelsträdgård. Vi var dom enda som var där 🙂 Skönt med tanke på att jag är väldigt försiktig.

När vi var klara åkte vi till Viggos farmor och hennes sambo. Där blev vi bjudna på middag och god efterrätt 🙂 Jag fick med mig tre blommor hem som hon planterat från sticklingar. Jag var så glad, nästan euforisk. Tänk vad lycklig blommor gör mig ♥

Min farmor är fortfarande kvar på sjukhuset. Som det lät i fredags tänkte dom skicka hem henne imorgon, men det känner vi inte är möjligt. Får se vad som händer imorgon, jag ber och hoppas att allt löser sig på absolut bästa sätt ♥ ♥ ♥

Hoppas ni har haft en bra helg.

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.