Optikern och sedan semlor

Hej på er 🙂

Idag har jag varit till optikern. Som vanligt tog besöket längre tid än för dom flesta. Han sa något om att jag börjar närma mig ”ålders-problem” med mina ögon. Nä nä nä nä sa jag då 😉 Jag ska få någon form av progressiva glas.

Jag ser inte människors ansikten på håll och när jag skulle klippa Zacks klor såg jag inte att klon var bredvid när jag försökte klippa. Så nu behöver jag olika glas för långt och nära håll. Progressiva hade jag när jag var yngre, sedan har jag sluppit det.

Som vanligt filmade han mina ögon och vi jämförde mot mars förra året. Vänster öga som jag har mest problem såg inte bra ut, men det är i alla fall inte värre. Synen däremot var betydligt sämre. Det är inte skoj att få sämre syn på mindre än ett år. Jag fick nya droppar som jag ska testa pga mina skador i ögonen. Har provat allt snart.

Ikväll har vi fikat semlor, mysigt. Imorgon börjar jag jobba efter en lång sjukskrivning. Försöker att inte tänka så mycket, men känns gruvsamt att klockan ringer (för) tidigt. Tänker att det ska bli roligt och jag hoppas på att sova gott i natt.

Min goding ♥

Fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *