Jobb om en vecka

Hej på er 🙂

Efter lång tid hemma med utmattningssyndrom och mycket annat, börjar jag jobba igen den 17/2. Det är med skräckblandad förtjusning, när jag tänker på det 😉

Något jag har fått kämpa med, är att komma upp ur sängen tidigare om mornarna. Under en period nu har jag hållit mig vaken efter jag vinkat hejdå till Viggo vid 7. För att steget sedan inte ska bli lika stort att ta. Bara det gör mig extremt trött.

Med tanke på hur lång startsträckan har varit för mig, kommer det att bli en stor utmaning att ta mig upp vid 5. Känslig som jag är mår jag lätt illa när jag är för trött. Jag hoppas på det bästa och att jag hittar mina nya rutiner snart nog.

Idag har jag rensat bort en del kläder ur min byrå i sovrummet. Ikväll blev det stopp i avloppet när min man skulle göra middag, då var familjens humör inte på topp kan jag säga. Det blev att äta något som redan fanns klart i kylskåpet. Men han fixade det 🙂

Nya kattunge-säkra-krukorna 🙂

Hoppas ni håller er friska och mår bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.