Dagens kattbild(er)

Dagens katt, Zack när han sover lugnt och sött ♥

Tänk att någon så busig kan se så fridfull ut 🙂 Idag har han varit i sitt esse, klättrat och härjat överallt. En sväng var han på TV-bänken, helt plötsligt såg jag någon som kikade fram med tassarna ovanpå TV:n. Jag flög upp och tog ner honom.

Sedan hoppade han upp i hörnskåpet och tassade efter min mammas blomma som står nedanför. Full fart flög han vidare, upp på möbeln bredvid fönstret och var nära att välta ljusstaken med glas. Där tappade han balansen, för att lindra fallet hängde han sig fast med klorna i min gardin. Det var lite av vad han roat sig (mig) med idag 😉

I morse gick jag ut för att ge fåglarna mat. Min man satt uppe och jobbade. När jag kom in hörde jag honom säga ”5 sekunder”. När jag frågade vad han menade ropade han ”Det tog 5 sekunder från du gått ut tills han började gråta”. Mammas go-plutt ♥

Jag har haft en tillfällig svacka. Var så sjukt trött i morse så att jag mådde illa. Men höll mig vaken efter jag vinkat hejdå till Viggo vid 7. Fast kroppen skrek vila.

Tror rengöringen av kristallkronan i helgen rev upp en del känslor och tankar. Saknade mamma, jag kunde inte kunde hålla tillbaka tårarna. Men ibland behöver dom få komma ut. Inga tårar gör så ont som dom vi håller emot ♥ Det lättade efteråt ♥

Bilden ovan, så här kändes denna måndag 😉

Skruven nummer två. Både Ikoz och Zack sover med stil ♥

God natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.