Skridskor

Hej på er 🙂

Idag har Viggo åkt skridskor, det gick betydligt bättre än förra gången. Nöjd kille och stolta föräldrar 🙂 Härligt att se honom så glad. Vi hade bestämt tid med hans kompis och hennes pappa. Det var friskt och härligt att vara ute drygt en timme.

Mot kvällen fick jag hjälp av Zack att moppa golven uppe 😉 Han skulle vara precis där golvmoppen var. När Ikoz var liten gjorde han också så, rastypiskt kanske.

Igår gjorde jag ren en ”kristallkrona” efter min mamma. Vattnet var brunt av nikotin och smuts. Jag la ner en hel del tid, nu är den nästan som ny. Tror att den ska få sitta i sovrummet, men först ska den stå och torka ett tag. Hoppas hon ser från himlen ♥

Vi har haft en fin helg, synd bara att dom går så fort. Älskar att vara med min familj ♥

Koncentrationen på topp. Han ramlade bara 2-3 gånger och tog emot sig bra.

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.