Viggo har åkt skridskor

Hej på er 🙂

Första ”vanliga” inlägget på ett tag.

Vi har haft en fin söndag. Viggo har pratat rätt länge om att han vill åka skridskor, så idag gick vi till planen som är bara en kort bit härifrån. Senast han åkte var han 3 år, i maj fyller han 6 år. Förra vintern var ingen riktig vinter, därför blev det aldrig av.

Först var han rädd för att ramla och vi fick absolut inte släppa honom. Sedan hittade han balansen och tog sig sakta framåt, då skulle vi låta honom vara 😉 Hans kompis kom också dit och testade skridskor för första gången, det var roligt.

Jag erkänner att idag var första gången jag gick hemifrån och lämnade katterna ensamma. Zack har bott här över en vecka och är trygg tillsammans med Ikoz. När vi kom hem låg dom och sov som att jag aldrig hade varit borta. Skönt ♥

Sedan Zack flyttade hit har jag mest haft fokus på att han ska känna sig hemma. Lusten att fota inredning mm. och skriva har inte infunnit sig. Däremot att föreviga honom och Ikoz på bild känns skoj 🙂 Vi är otroligt glada för våran nya familjemedlem ♥

En osminkad mamma och jag duger bra ändå. Så har jag definitivt inte alltid känt 😉 Vilken resa dom senaste åren inneburit för mig ♥

En liten vilopaus ♥

Fortsatt trevlig kväll till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *