Solsken

Hej på er 🙂

Idag tittade solen fram, så härligt 🙂

Jag har ägnat mig åt att försöka reda ut vissa saker per mejl idag, det har gått sådär. Men hoppas på att få klarhet i saker och ting snart.

Vi prioriterade att vara ute i snön igår, så än är ljusstakar och julgranen kvar. Men tjugondag Knut är först imorgon. Min man behöver ut på våran vind och hämta lampfötterna som han ställt där. Det är inte ”mysigt” där och man får isolering på sig.

Jag kryper inte gärna ut där själv, med tanke på mina känsliga luftvägar. Det får räcka med hostan jag fick tidigare när jag sorterade rentvätt. Men snart är allt i ordning igen.

Idag har våran fina Zack och hans syskon varit till veterinären, som inte ligger långt ifrån oss. Tänk vad jag längtar efter honom 🙂 Uppfödaren ville ha dom kvar ett tag till, så hon kan ha koll på dom efter vaccineringen. Annars är han 12 veckor idag ♥

Jag älskar julgranen, men det här blir sista bilderna på den 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.